Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie s-a urcat pe o masină de lux oprită la semafor în Bucureşti şi a început să danseze

O femeie s-a urcat pe o masină de lux oprită la semafor în Bucureşti şi a început să danseze

Imaginile care surprind o femeie în timp ce se mișca haotic pe plafonul unei mașini de lux oprită la un semafor din centrul Bucureștiului au fost filmate de un şofer şi publicate pe reţelele de socializare.

O femeie s-a urcat pe o masină de lux oprită la semafor în Bucureşti şi a început să danseze
Sursa foto: Facebook Cosmin Zaman
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2021   •   20:12

Incidentul a avut loc la un semafor din Piaţa Unirii din Bucureşti, acolo unde şoferul unei mașini de lux a fost luat prin surprindere de o femeie care a escaladat autoturismul şi a început să danseze haotic pe plafon.

Șoferul alături de un alt pasager au încercat minute bune să o convingă pe femeie să se dea jos de pe autoturism. Potrivit martorilor care au sunat la 112, aceasta ar fi încercat în repetate rânduri să se arunce în faţa mașinilor şi se afla într-o stare confuză. 

Într-un final, șoferul mașinii a reuşit să o apuce pe femeie de mană şi să o dea jos de pe maşină fiind predată unui echipaj medical care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

×
Subiecte în articol: femeie Politie București masina de lux
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close