Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer cu permisul suspendat a intrat pe contrasens și s-a izbit de un utilaj staționat, în judeţul Galaţi. A fost la un pas să lovească în plin doi pietoni

Un șofer cu permisul suspendat a intrat pe contrasens și s-a izbit de un utilaj staționat, în judeţul Galaţi. A fost la un pas să lovească în plin doi pietoni

Un șofer care avea permisul suspendat a ajuns la spital alături de o pasageră după un accident rutier, duminică seară, pe DJ 251, la Cudalbi, în județul Galați.

Un șofer cu permisul suspendat a intrat pe contrasens și s-a izbit de un utilaj staționat, în judeţul Galaţi. A fost la un pas să lovească în plin doi pietoni
Sursa foto: Captură video Gheorghe Mihalache/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Aug 2023   •   10:37

Bărbatul pierdut controlul volanului și s-a izbit de un utilaj care staționa în afara carosabilului, pe sensul opus de mers.

Era să lovească doi pietoni, care traversau regulamentar şoseaua, pe trecere. Mai mult decât atât, avea şi permisul de conducere suspendat.

Citeşte şi: Doi tineri au murit arşi de vii în maşină, în urma unui accident grav, în Ploieşti

"Ieri, 20 august 2023, în jurul orei 18.30, un bărbat în vârstă de 26 ani, din com. Cudalbi, jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din comuna Cudalbi, către com. Costache Negri, s-a angajat într-o depășire neregulamentară (a încălcat marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe sensul opus de mers și ulterior pe acostament, unde a intrat în coliziune cu un motostivuitor care era parcat regulamentar.

În urma impactului, conducătorul auto și pasagera din dreapta față, o femeie în vârstă de 24 ani, au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență din Galați.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere suspendat, iar plăcuțele de înmatriculare  montate pe autovehiculul implicat în accidentul rutier aparțin unui alt autovehicul.
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close