Antena 3 CNN Actualitate Declarațiile uimitoare ale mamei înjunghiate: ”Am simțit că mi-a înfipt ceva în picior!”

Declarațiile uimitoare ale mamei înjunghiate: ”Am simțit că mi-a înfipt ceva în picior!”

Jurnalistul Antena 3, Andrei Grigore, a obținut în exclusivitate informații chiar de la femeia care a fost înjunghiată de soțul ei, în parcul din centrul orașului Alexandria, în fața celor doi copii.

Declarațiile uimitoare ale mamei înjunghiate: ”Am simțit că mi-a înfipt ceva în picior!”
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   18:30

Victima spune că nu se aștepta ca bărbatul să aibă un cuțit la el și nici să fie înjughiată în parc, în plină zi, în ciuda faptului că primea frecvent amenințări din partea soțului. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi declarat, chiar înainte să îi înfigă cuțitul în picior, că ”și dacă va merge la pușcărie, nu va rămâne totul așa”. 

Femeia povestește că a mers în parc alături de fetița ei, unde s-a întâlnit cu soțul și cu celălalt copil al familiei, care a rămas alături de tată după despărțire. A stat de vorbă cu băiatul, după care a venit bărbatul și i-a înfipt ceva în picior, chiar în fața copiilor. Este vorba despre un cuțit cu o lamă de 20 de centimetri. Ulterior, bărbatul s-a ridicat și a plecat, încercând să se facă nevăzut. 

În ciuda faptului că bărbatul a fost prins la scurt timp după incident, autoritățile nu au luat nici la această oră vreo măsură împotriva lui, cu excepția unui ordin de protecție, și acela provizoriu. 

Femeia spune că, la poliție, i s-ar fi spus că nu fost înjunghiată de la brâu în sus, motiv pentru care atacul nu se poate încadra la tentativă de omor. 

Totul a început în data de 2 octombrie, când femeia a plecat de acasă și s-a mutat alături de cei doi copii și de mama ei în Alexandria, cu chirie. 

Pe data de 21 noiembrie, baiatul s-a intors la tată, ambii părinți fiind de acord ca cei mici să își viziteze părintele. Însă fata nu a vrut să meargă.

În ciuda faptului că bărbatul a promis că va aduce copilul la domiciliul mamei după numai o zi, ieri a fost prima zi în care cei doi s-au întâlnit. La aproape o lună și jumătate de când a fost luat de tată.

Femeie înjunghiată de soţ, în faţa propriilor copii

Tânără a fost înjunghiată în picior, chiar în parcul din centrul oraşului, de soţul ei, de faţă cu cei doi copii ai cuplului. 

Apoi, bărbatul a luat copiii şi a încercat să fugă cu un taxi. Taximetriştii din oraş au aflat de incident şi s-au mobilizat pentru prinderea atacatorului.

Agresorul a aflat de planul de a fi prins. Telefonul taximetristului era pe speaker

Între timp, bărbatul a luat un taxi şi i-a spus şoferului să părăsească zona cât mai repede. Doi taximetrişti de la staţia taxi au văzut totul, şi-au sunat colega taximetristă şi i-au spus să mimeze o pană de motor, pentru a sta pe loc până când vor veni poliţiştii.

Cum telefonul era pe speaker, bărbatul a aflat tot ce i se pregătea. S-a dat jos din maşină împreună cu copiii şi a fugit, dar a fost găsit de Poliţie într-un cartier mărginaş al Alexandriei.

×
Subiecte în articol: injunghiata
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close