Cristina Țopescu, adevărul despre singurătate: „Mă consolez uneori cu gândul că numai oamenii puternici pot trăi și singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemnează în relații mediocre”

13 Ian 2020   •   11:39
Cristina Țopescu, adevărul despre singurătate: „Mă consolez uneori cu gândul că numai oamenii puternici pot trăi și singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemnează în relații mediocre” foto- Facebook

Cristina Țopescu a trăit și a murit singură, înconjurată doar de câinii iubiți. Într-un interviu pentru Formula AS, vedeta vorbea despre singurătate.

„O să vă spun ceva ce n-am mai spus până acum în mod public: și eu mă întreb, uneori, dacă nu e vina mea cumva că nu am încă o familie. Mă întreb însă și în ce măsură o familie are nevoie neapărat de un act scris. În condițiile în care căsătoria în ziua de azi nu mai e ce-a fost odată. Adică se produce și din multe alte rațiuni decât dragostea, și rezistă, când rezistă, mai curând din inerție sau din motive care țin de eternii bani”, spunea Cristina Țopescu în interviul pentru Formula AS.

Fosta jurnașlistă încheia afirmând că numai oamenii pueternici pot trăi și singuri. „Poate că în sufletul meu nu mai e loc acum de altă iubire, nu stiu… poate că încă nu a venit momentul sau poate că ăsta e planul lui Dumnezeu cu mine. Poate că menirea mea e alta, poate că fericirea personală nu mi-e hărăzită în viata asta, sau poate că da. Eu nu mă rog ca Dumnezeu să-mi dea ceva anume, ci doar ce crede El de cuviință. Sunt de puțin timp singură, dar faptul că nu m-am simțit în stare să rămân într-o relație pentru tot restul vietii, că exigențele mele sunt atât de multe, nu știu încă dacă e din vina mea sau dacă așa trebuie să se întâmple. Mă mai consolez uneori cu gândul că – se spune – numai oamenii puternici pot trăi și singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza în relații mediocre și preferă să înfrunte singurătatea, iubind în continuare oamenii și sperând că, dacă le e sortit, vor gasi în cele din urmă omul langa care să rămână cu tot sufletul până in ultima clipă. Le doresc asta tuturor oamenilor, și îmi doresc și mie! Deciziile astea s-ar putea să se ia, însa, în altă parte”, încheia ea. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close