Cum au fugit Pro TV şi Digi Sport de un eveniment sportiv cu estimări proaste de rating

24 Mai 2017   •   12:52
Cum au fugit Pro TV şi Digi Sport de un eveniment sportiv cu estimări proaste de rating  Foto: Pixabay.com

Cupa României, care se va juca sâmbătă, ora 20.45, între Astra-FC Voluntari, nu pare să fie de interes pentru public. O arată audiențele, cele mai scăzute din istoria măsurătorilor TV.

Drept pentru care posturile de televiziune care ar trebui să îl transmită au preferat să-l mute pe un post tv secundar. Astfel, Pro TV a „pasat“ finala la sport.ro, preferând să difuzeze, sâmbătă, de la ora 20.30, filmul „Need for speed: începuturi“. Iar Digi Sport a anunţat că cele două finale de Cupa Angliei şi Cupa Spaniei, Arsenal – Chelsea (19.30), respectiv Barcelona – Alaves (22.30) vor fi pe Digi Sport 1, în timp ce Astra – FC Voluntari a fost „retrogradat“ la Digi Sport 2. Doar Dolce Sport a păstrat ultimul act din Cupa României pe postul principal, trimiţând Arsenal – Chelsea pe canalul numărul 2, scrie Adevărul.

Și cei de la FRF și LPF s-au îngrijorat, așa că au decis ca finala să aibă loc pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti. E pentru prima dată după şase ani când ultimul act nu e găzduit de „Arena Naţională“.

x close