Antena 3 CNN Actualitate Media Cum au fugit Pro TV şi Digi Sport de un eveniment sportiv cu estimări proaste de rating

Cum au fugit Pro TV şi Digi Sport de un eveniment sportiv cu estimări proaste de rating

Cum au fugit Pro TV şi Digi Sport de un eveniment sportiv cu estimări proaste de rating
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Mai 2017   •   12:52

Cupa României, care se va juca sâmbătă, ora 20.45, între Astra-FC Voluntari, nu pare să fie de interes pentru public. O arată audiențele, cele mai scăzute din istoria măsurătorilor TV.

Drept pentru care posturile de televiziune care ar trebui să îl transmită au preferat să-l mute pe un post tv secundar. Astfel, Pro TV a „pasat“ finala la sport.ro, preferând să difuzeze, sâmbătă, de la ora 20.30, filmul „Need for speed: începuturi“. Iar Digi Sport a anunţat că cele două finale de Cupa Angliei şi Cupa Spaniei, Arsenal – Chelsea (19.30), respectiv Barcelona – Alaves (22.30) vor fi pe Digi Sport 1, în timp ce Astra – FC Voluntari a fost „retrogradat“ la Digi Sport 2. Doar Dolce Sport a păstrat ultimul act din Cupa României pe postul principal, trimiţând Arsenal – Chelsea pe canalul numărul 2, scrie Adevărul.

Și cei de la FRF și LPF s-au îngrijorat, așa că au decis ca finala să aibă loc pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti. E pentru prima dată după şase ani când ultimul act nu e găzduit de „Arena Naţională“.

×
Subiecte în articol: pro tv rating Cupa Romaniei
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close