Antena 3 CNN Actualitate Media Eurosport anunță un nou concept la ICEEFest 2016

Eurosport anunță un nou concept la ICEEFest 2016

Eurosport anunță un nou concept la ICEEFest 2016
10 Iun 2016   •   11:37

Liniar + Digital = Ligital. Eurosport şi-a prezentat noul concept de Ligital, menit să îmbine modul tradițional de a transmite conținut, cu cel digital. Anunțul a fost făcut la ediţia din acest an a Interactive Central and Eastern Europe Festival – ICEEfest, desfășurat la București, scrie paginademedia.ro.

„Consumul de digital este din ce in ce mai mare, drept urmare noi dăm publicului ocazia de a experimenta posibilităţi multiple. Vrem sa creăm un ecosistem în care cel ce intră pe platformă să aibă la dispoziţie orice material disponibil în timp real, şi să poată să-l acceseze după dorinţa lui”, a explicat Arnaud Simon, vicepreședinte Content & Production la Eurosport.

Arnaud Simon,despre Ligital:

„E dificil, însă trebuie sa fim acolo unde sunt oamenii. Consumul de digital este din ce in ce mai mare, drept urmare noi dăm publicului ocazia de a experimenta posibilităţi multiple. Vrem sa creăm un ecosistem în care cel ce intră pe platformă să aibă la dispoziţie orice material disponibil în timp real, şi să poată să-l acceseze după dorinţa lui”.

×
Subiecte în articol: eurosport
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close