Antena 3 CNN Actualitate Media GSPTV va putea fi vazut în reţelele tuturor operatorilor de cablu, analog şi digital, din luna ianuarie

GSPTV va putea fi vazut în reţelele tuturor operatorilor de cablu, analog şi digital, din luna ianuarie

GSPTV va putea fi vazut în reţelele tuturor operatorilor de cablu, analog şi digital, din luna ianuarie
29 Dec 2011   •   14:20

Postul de televiziune GSPTV va putea fi urmărit din luna ianuarie de către împătimiții sportului în retelele tuturor operatorilor de cablu din Romania, in regim analog sau digital.

GSPTV este unul dintre posturile de televiziune care trebuie retransmis obligatoriu pe toate platformele de cablu, conform principiului "must carry" prevazut in legislatia audiovizuala. Din 21 mai, postul nu a mai figurat in grila de programe RCS&RDS. In luna octombrie, Consiliul National al Audiovizualului a amendat compania de cablu cu 10.000 de lei pentru neincluderea GSPTV in pachetul de baza oferit abonatilor companiei. Pe 19 decembrie, a fost emisa o ordonanta presedintiala care obliga reintroducerea neintirziata a postului TV in grila companiei de cablu.

GSPTV s-a impus printr-o structura de programe completa, bazata pe transmisii live din mai multe sporturi, pe talkshow-uri si jurnale de stiri. Iubitorii fotbalului pot urmari cele mai importante meciuri din Liga 1 si Liga a II-a, dar si meciuri internationale si din tururile preliminare ale cupelor europene. GSPTV are exclusivitate in ceea ce priveste rugby-ul romanesc, precum si tenisul de masa. Postul mai transmite tenis de câmp, reprezentat prin cele mai importante turnee ATP.

×
Subiecte în articol: cablu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close