Antena 3 Actualitate Media Harta Brandurilor Românești - Pune pe hartă brandul tău preferat!

Harta Brandurilor Românești - Pune pe hartă brandul tău preferat!

27 Iun 2013   •   10:49
Harta Brandurilor Românești - Pune pe hartă brandul tău preferat!
Seed Consultants lansează Harta Brandurilor Românești în cadrul campaniei Români buni Europeni, o ințiativă Intact Media Group.

Harta Brandurilor Romnești își propune să cartografieze cele mai iubite branduri de pe teritoriul țării. Timp de două săptămâni, cele nouă regiuni vor intra într-o veritabilă competiție pentru a descoperi care este cel mai iubit brand românesc al oamenilor din fiecare zonă.

Prima etapă constă în nominalizarea brandului favorit. Participanții trebuie să-și selecteze regiunea din care provin și să propună un brand. Singură restricție: trebuie să fie un brand românesc! În cea de-a două etapă, se vor selecta cele mai des menționate branduri pentru fiecare regiune. Din lista de finaliști, participanții vor avea ocazia să-și votezte favoriții.

Pentru a accesa Harta Brandurilor Românești intrați pe http://www.antena3.ro/hartabrandurilor/

Despre Români buni Europeni

Români buni Europeni este o inițiativă Intact Media Group menită să recunoască dar să și promoveze valorile românești cu rezonanță în Europa. Campania include un calendar de evenimente, acțiuni dedicate și programe derulate pe tot parcursul anului.

"Români buni Europeni” urmărește să sporească încrederea și motivația pentru implicare antreprenorială a celor care au idei valoroase ce se pot transforma în proiecte de succes. "Români buni Europeni” își propune să aducă românilor recunoașterea statutului de europeni. Prin oameni și fapte.

Despre Seed Consultants

Seed Consultants este singura agenție de branding Romania cu un partener de talie mondială, Landor Associates. Seed cultivă branduri românești seducătoare mici, medii și mari: Austral, Petrom, Radio Zu, Aliphia, Ciserom, Ecokit, Careless Beauty, Silver Mountain, Gazeta Sporturilor, VIP Air, Galador, Agrofam, Angst, Vulping, Final Distribution, Novatik, Scandia Food. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close