Antena 3 CNN Actualitate Media Lovitură pe piața media. Canalele Eurosport și Discovery nu se vor mai vedea aici de la 1 ianuarie

Lovitură pe piața media. Canalele Eurosport și Discovery nu se vor mai vedea aici de la 1 ianuarie

Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel nu vor mai fi dispoibile de la începutul anului viitor pe doi operatori importanți.

Lovitură pe piața media. Canalele Eurosport și Discovery nu se vor mai vedea aici de la 1 ianuarie
27 Dec 2019   •   22:30

Eurosport România anunță că începând de la  1 ianuarie, întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel nu va mai fi disponibil ppentru abonații din rețelele Telekom și Nextgen:

"În ultimele luni, am depus toate eforturile pentru a încheia un nou acord cu Telekom, dar, din păcate, în ciuda investițiilor noastre în conținut și drepturi sportive, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Acest lucru înseamnă că nu veți mai avea acces la cele mai îndrăgite competiții difuzate pe Eurosport. 

Rămânem deschiși negocierilor de bună credință cu Telekom, pentru a vă readuce canalele și emisiunile preferate", se arată în mesajul companiei. 

Cum explică Telekom decizia de a scoate posturile Discovery din oferta de programe: 

„Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor, a analizei periodice a tendinţelor în vizionarea canalelor şi a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eşantion reprezentativ de 800 de respondenţi din rândul clienţilor săi, pentru a testa preferinţele în ceea ce priveşte conţinutul TV urmărit. Studiul a arătat că 73% dintre clienţii intervievaţi ar dori să urmărească filme şi seriale celebre, 71% ar fi interesaţi să vizioneze conţinut nou, iar 65% dintre respondenţi ar prefera să urmărească documentare internaţionale premiate.”, notează paginademedia.

×
Subiecte în articol: eurosport
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close