Antena 3 CNN Actualitate Media Mesajul EMOŢIONANT al jurnalistei Oana Stancu pentru Mihai Gâdea. "A avut o furtună de potolit în el!"

Mesajul EMOŢIONANT al jurnalistei Oana Stancu pentru Mihai Gâdea. "A avut o furtună de potolit în el!"

Mesajul EMOŢIONANT al jurnalistei Oana Stancu pentru Mihai Gâdea. "A avut o furtună de potolit în el!"
de O.P.    |    26 Iul 2013   •   08:32
În momentele grele şi dificile se văd adevăratele caractere. Nu în momente de bunăstare şi linişte îţi vezi adevăraţii prieteni, ci atunci când totul se clatină în jurul tău.

Iată mesajul emoţionant pe care jurnalista Oana Stancu l-a transmis lui Mihai Gâdea, la finalul zilei de ieri:

"Mihai.

Am asteptat sa se termine aceasta zi pentru a va scrie. Iar prima mea postare despre aceasta zi trebuie sa fie despre Mihai. Trebuie sa fie pentru ca omul acesta mi-a oferit inca o zi in viata sentimentul mandriei de a lucra cu el, de a-l cunoaste, de a ma bucura de prietenia lui. Sunt mandra de ceea ce suntem si de ceea ce facem si daca pentru asta trebuie sa infruntam rau, sunt gata.
Se spune ca la greu se vede stofa unui om. Iar Mihai s-a vazut azi: calm, elegant, intelegator fata de reporterii frenetici, intelept fata de situatia in care se afla nu doar el, ci noi toti de la Antena 3. Stiti, eu lui Mihai ii spun cand il tachinez (sau il alint dupa caz) "frate de surori" pentru ca se vede pe el altruismul unui baiat care a crescut nu singur si rasfatat, ci cu doua surori carora le poarta grija. Acum toti de la Antena 3 suntem fratii lui, surorile lui. Mihai nu este un sef, un director. Mihai e o closca care isi vegheaza puii.
L-am privit azi stiind ca in sufletul lui e si lupta, e si calm, e si grija. Omul acesta are o fetita acasa, sunt convinsa ca azi tatal Mihai Gadea a avut o furtuna in el de potolit. Dar ce bine a potolit-o ca nu s-a vazut la tv niciun pic!
Apoi l-am vazut pe Adrian. Adi cel calm si plin de umor in situatii de criza, Adi care ne invata pe toti sa ne tinem cumpatul cand suntem suparati, azi ar fi rupt cateva bucati din mediul inconjurator pentru prietenul lui Mihai. Si l-am iubit si pe el, stiind ca ii sar stenturile din piept pentru prietenul lui, dar ar fi ramas la locul lor daca era el,Adi, in rolul lui Mihai.
In ultimii doi ani, am trecut prin momente grele, personale si familiale. Acesti doi oameni, Mihai si Adrian, au fost stalpii mei. Ce sa ii mai ceri lui Dumnezeu la greu cand ii ai pe ei? Doar sanatate!"

×
Subiecte în articol: DNA urmareste Antena3 oana stancu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close