Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea, la finalul audierii din Comisia de Cultură: Ceea ce am făcut astăzi face parte dintr-un demers mai amplu

Mihai Gâdea, la finalul audierii din Comisia de Cultură: Ceea ce am făcut astăzi face parte dintr-un demers mai amplu

Mihai Gâdea, la finalul audierii din Comisia de Cultură: Ceea ce am făcut astăzi face parte dintr-un demers mai amplu
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Oct 2013   •   16:38

Ceea ce am făcut astăzi face parte dintr-un demers mai amplu, a declarat directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, la finalul audierii din Comisia de Cultură în care le-a solicitat parlamentarilor să intervină pentru apărarea libertăţii presei din România.

"Săptămâna trecută am fost în SUA pentru a pune la curent o serie întreagă de oficiali americani cu privire la abuzurile care sunt săvârşite împotriva unui trust de presă din România, în special la adresa Antenei 3. Ceea ce am făcut astăzi nu e nimic altceva decât continuarea acestui demers", a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.

Radu Tudor: Antena 3 va remite un amplu dosar autorităţilor europene cu privire la abuzurile din România

Mihai Gâdea a subliniat că demersul de a cere sprijin parlamentarilor nu vine doar ca urmare a faptului că Antena 3, ca persoană juridică, este pusă sub urmărire penală şi trimisă în judecată. "Este vorba de o serie întreagă de fapte, de abuzuri şi de instigări la adresa Antena 3 din partea unor reprezentanţi ai puterii politice, a sistemului din România", a mai spus directorul postului de televiziune.

"Am vorbit astăzi despre ceea ce mie mi se pare dincolo de orice fel de imaginaţie, că procurorul care supervizează instrumentarea dosarului Antena 3 este cel care se pronunţă într-un spaţiu public despre postul nostru de televiziune ca fiind pernicios, adică vătămător şi periculos. Cu privire la aceste abuzuri, cu privire la aceste declaraţii, cine are până la urmă rolul de a ne apăra", exclamă Mihai Gâdea.

Radu Tudor: CNA e abilitat să protejeze când o instituţie de presă e supusă unor abuzuri, nu doar să dea sancţiuni

Citeşte şi:

Antena 3, supusă presiunilor lui Traian Băsescu. Mihai Gâdea face apel la Parlament să intervină pentru apărarea libertăţii presei


“Este evident că lucrurile sunt abominabile şi trebuie găsite soluţii". Răspunsul lui Mădălin Voicu pentru Mihai Gâdea

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close