Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: În România, oamenii legii prestează cea mai deplorabilă activitate din Europa

Mircea Badea: În România, oamenii legii prestează cea mai deplorabilă activitate din Europa

Mircea Badea: În România, oamenii legii prestează cea mai deplorabilă activitate din Europa
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Mar 2012   •   11:48

Mircea Badea a vorbit, ]n cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii „În gura presei“, despre Poliţia Română. Realizatorul Tv a comentat despre "oamenii legii", pe care îi consideră deplorabili.

"În România, oamenii legii prestează cea mai deplorabilă activitate din Europa. Eu nu cred că există vreo poliţie mai sinistră decât asta din România. Nu cred! Poate greşesc, dar asta este percepţia mea", a spus Badea, precizând că asta este percepţia lui.

„Presupunem că am fi într-un stat unde poliţia este pe bune, unde este organizată, unde există exigenţe, unde există repercusiuni în cazul în care un poliţist nu face, nu drege, îşi depăşeşte atribuţiunile, nu se încadrează în fişa postului etc“, a mai spus Badea continuând prin a evidenţia diferenţa majoră, la acest nivel, dintre România şi alte ţări, unde legile referitoare la autoapărare au fost făcute după ce au fost consultaţi specialişti în domeniu.

Mircea Badea consideră că, în vreme ce în alte ţări legile respective sunt făcute inteligent, în timp ce „la noi este un text de telenovelă, care descrie nişte situaţii absolut stupide, care nu se pot întâmpla în realitatea“.

Vezi mai jos la ce se referă Mircea Badea.



×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close