Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Sunt o legendă la Istanbul. Vezi cum a negociat moderatorul cu turcii în bazar

Mircea Badea: Sunt o legendă la Istanbul. Vezi cum a negociat moderatorul cu turcii în bazar

Mircea Badea: Sunt o legendă la Istanbul. Vezi cum a negociat moderatorul cu turcii în bazar
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Iul 2011   •   11:27

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit în ediţia de marţi seara a emisiunii „În gura presei“ despre experienţa pe care a avut-o la Istanbul, în bazar.

Moderatorul a povestit cum a negociat sau, mai bine spus, nu a negociat el cu un vânzător turc, într-un bazar spunând despre sine că este "o legendă la Istanbul".

„Eu cred că sunt legendă la Istanbul. M-am dus în bazar, la turci, văd o haină, mi-a plăcut şi am decis să o iau. Îl întreb pe vânzător cât costă şi el zice 10. Eu am zis bine. Iar ăla zice roşu la faţă că îmi dă discount, eu i-am zis că nu e necesar. El zice că insistă, eu îl întreb cât şi el răspunde 8“, a povestit Badea.

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close