x close

Mugur Ciuvică, despre modul fraudulos în care ajung banii în contul postului de televiziune B1 TV

de S.T.    |    25 Iul 2012   •   13:17
Mugur Ciuvică, despre modul fraudulos în care ajung banii în contul postului de televiziune B1 TV Foto: INTACT Images Exclusiv

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a dezvăluit, marţi seară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", secretele succesului firmei Libarom Agri şi modul în care ajung banii în contul postului de televiziune B1 TV.

"Am văzut astăzi cam cum au intrat banii la B1 (...). De aia oamenii sunt trişti, nu sunt trişti doar pentru că poate să plece Băsescu, sunt trişti şi că dacă pleacă Băsescu, pleacă şi banii", a spus Ciuvică, marţi seară, la Antena 3.

Firma "Libarom Agri " este administrată de Said Baaklini. Potrivit lui Mugur Ciuvică, "Librarom este cu şustă".

"Ei nu dau banii direct. Până şi Turcescu a zis că nu se poate să ia banii direct de la Libarom Agri, firma care face evaziune fiscală. Şi atunci şi-au făcut o firmuliţă paravan- 2B MEDIA GENERAL EXECUTIVE SRL", a afirmat preşedintele Grupului de Investigaţii Politice.

"2B Media încasează banii de la Libarom şi apoi îi varsă la B1, la editura Evenimentul şi Capital , şi la Realitatea asta nouă, că trebuie să mănânce şi ea", a adăugat Ciuvică.

"De aia îl apără oamenii de la B1 pe Traian Băsescu, pentru că Traian Băsescu e ultima lor speranţă că o să-şi mai primească banii", a mai spus Ciuvică, referindu-se la comportamentul celor care lucrează la postul de televiziune B1 TV.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SINTEZA ZILEI" DE LA ANTENA 3

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati