Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 21 septembrie: Banii de drumuri se duc pe maşini

Revista presei - 21 septembrie: Banii de drumuri se duc pe maşini

Revista presei - 21 septembrie: Banii de drumuri se duc pe maşini
Sursa foto: Foto: calafatlive.blogspot.com
21 Sep 2011   •   11:11
Puterea: Banii de drumuri se duc pe maşini. Daniela Drăghia, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a aprobat achiziţia a 256 de autoutilitare transport mixt, la incredibilul preţ de 30.000 de euro bucata, fără TVA. CNADNR se pregăteşte încheie noi contracte de întreţinere a drumurilor naţionale cu firme private şi este pe lista companiilor monitorizate de FMI şi Banca Mondială. Conducerea CNADNR spune maşinile cumpărate vor fi folosite pentru „transportul personalului, al materialelor, cât şi al uneltelor folosite la activitatea de întreţinere”.

Jurnalul Naţional: Bani fără număr pentru borduri. Jurnalul ne spune cât ne-a costat până acum schimbarea bordurilor în Bucureşti. Fostul primar Adriean Videanu va rămâne în memoria bucureştenilor drept edilul bordurilor. În manda­tul său, orice reabilitare de stradă a inclus şi schimbarea bordurilor aferente. Totul a avut un cost pe măsură: 25 de milioane de euro.

Ring: Satul lui Boc, modernizat de clientela portocalie. Ziarul Ring ne spune că locuitorii din Răchiţele, satul natal al premierului Emil Boc, au primit o veste bună: vor avea canalizare şi apă curentă. Mai bucuroasă a fost se pare, clientela PDL din zonă, care a pus mâna pe contracte. Printre patronii firmelor "prietene" găsim şi o fostă angajată a Ministerului Mediului, din perioada în care era condus de Sulfina Barbu.

Adevărul: Papa este aşteptat cu huiduieli, chiar la el acasă în Germania. Papa Benedict al XVI-lea va face joi o vizită în Germania, ţara sa natală, unde cel puţin 20.000 de persoane vor lua parte la proteste, conform estimărilor poliţiei, fiind vorba în primul rând de reprezentanţi ai minorităţilor sexuale, care îi reproşează lui Benedict al XVI-lea duritatea şi intransigenţa pe care o manifestă faţă de homosexuali, ca şi conservatorismul exagerat în materie de moravuri.

Gândul: Topul firmelor care au primit AJUTOARE DE STAT. Ce companie a reuşit să obţină cea mai mare finanţare nerambursabilă. Guvernul român a aprobat în ultimii patru ani ajutoare de stat în valoare de peste 300 de milioane de euro. De ele au beneficiat 21 de mari proiecte de investiţii.






×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close