Antena 3 CNN Actualitate Media Şerban Huidu, încurajat pe site-urile de socializare: "Te aşteptăm acasă!"

Şerban Huidu, încurajat pe site-urile de socializare: "Te aşteptăm acasă!"

Şerban Huidu, încurajat pe site-urile de socializare: "Te aşteptăm acasă!"
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Dec 2010   •   08:05

Accidentul prin care a trecut Şerban Huidu a provocat un val de simpatie din partea fanilor şi a celor care-l cunosc pe realizatorul de televiziune. Cei mai mulţi s-au folosit de site-urile de socializare pentru a-i transmite acestuia mesaje de susţinere.

Rude, prieteni sau simpli oameni au transmis pe Internet mesaje de încurajare către Şerban Huidu şi familia acestuia.

"Aş vrea să mă trezesc mâine şi să-mi dau seama că a fost un vis urât. Că Şerban Huidu e bine.. că n-a păţit nimic...", scria Andreea Raicu pe Twitter la scurt timp după ce s-a aflat de accident.

Şi cântăreţul Florin Grozea, membru al trupei Hi-Q, a avut un mesaj de încurajare pentru realizatorul de la Cronica Cârcotaşilor: ''Eu vreau să spun un singur lucru: sunt schior, am căzut de multe ori, m-am speriat des, mi-am rupt piciorul - îi ţin pumnii lui Şerban!''

Horia Brenciu i-a îndemnat pe toţi cei care-l apreciază pe Huidu să se roage pentru sănătatea acestuia.

"Un om are nevoie de gândurile noastre, de rugile noastre, de prietenia noastră! Pentru câteva minute, în noaptea asta, gândiţi-vă la Şerban Huidu. (...) Tot ceea ce putem să facem acum este să ne rugăm pentru sănătatea lui", scrie Brenciu.

Pe pagina sa de Facebook, Şerban Huidu a primit zeci de încurajări şi mesaje de susţinere de la fani şi apropiaţi.

"Ne rugăm să te faci bine, Şerbane! Ştiu că eşti un om puternic. Te aşteptăm acasă!", notează unul dintre aceştia.

"Să dea Dumnezeu, Şerbane, să te faci bine! Îţi ţin pumnii din tot sufletul meu! Sunt convinsă că toţi oamenii care te apreciază sunt cu gândul alături de tine!", spune un alt fan.

Şerban Huidu se află în comă indusă după ce a suferit un grav accident la schi, în staţiunea austriacă Innsbruck. Huidu a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. În urma impactului, Şerban Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost dus urgent cu elicopterul la spitalul universitar din Innsbruck. Medicii i-au indus starea de comă, pentru a-i putea acorda îngrijirile medicale necesare.

Mesaje de încurajare pentru Şerban Huidu



×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close