Antena 3 CNN Actualitate Media Şerban Huidu şi familia sa au fost implicaţi în mai multe incidente de-a lungul timpului

Şerban Huidu şi familia sa au fost implicaţi în mai multe incidente de-a lungul timpului

Şerban Huidu şi familia sa au fost implicaţi în mai multe incidente de-a lungul timpului
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Oct 2011   •   15:30
Realizatorul TV Şerban Huidu şi familia sa au fost implicaţi în timp în mai multe incidente. Ghinioanele s-au ţinut lanţ de el.

În octombrie 2005, în Capitală, un autoturism a schimbat banda fără să se asigure şi i-a tăiat calea motocicletei cu care se deplasa Şerban Huidu.

"Am zburat câţiva metri buni prin aer. Din fericire, am avut echipamentul de protecţie complet, iar acest lucru a facut ca urmările să nu fie prea dure. Am doar un picior sucit, dar starea motocicletei nu este prea bună", a glumit atunci Şerban Huidu.

Trei ani mai târziu, soţia sa, Cristina, a suferit un grav accident la schi. În martie 2008, aflată într-o vacanţă în nordul Italiei, alături de Huidu, ea a căzut pe una din cele mai renumite pârtii. Cârcotaşul a anunţat de urgenţă salvamontiştii, iar aceştia au transportat-o de urgenţă la un spital important din Elveţia.
 


Şi fratele lui Şerban Huidu a fost în comă după un grav accident de motocicletă, suferit în vara aceluiaşi an.

În 2009 a rămas fără permisul de conducere când, în drum spre Braşov, a depăşit o coloană de maşini, pe linia continuă, a scris presa la vremea respectivă. Atunci lui Şerban Huidu i-a fost suspendat atunci carnetul de conducere pentru 30 de zile.

El a mai fost şi amendat, atât pentru încălcarea regulilor de circulaţie, cât şi pentru faptul că plăcuţa cu numărul de înmatriculare din spatele maşinii era murdară. A plătit o amendă de 180 de lei.

Totul a culminat cu accidentul de pe o pârtie de ski din Austria. Atunci Huidu a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. În urma impactului, Şerban Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral. A stat mult timp pentru refacere într-o clinică din Viena.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close