Antena 3 CNN Actualitate Media Televiziunea ABC a realizat un reportaj despre tinerii care locuiesc în canalele Bucureştiului

Televiziunea ABC a realizat un reportaj despre tinerii care locuiesc în canalele Bucureştiului

Televiziunea ABC a realizat un reportaj despre tinerii care locuiesc în canalele Bucureştiului
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Noi 2014   •   16:45

Povestea tinerilor care locuiesc în canalele Bucureştiului i-a atras şi pe jurnaliştii postului ABC. O echipă a televiziunii americane a venit special în capitala României pentru a-i filma pe cei care au făcut un adevărat oraş subteran din sistemul de canalizare al oraşului. Reporterii de peste ocean au fost şocaţi de condiţiile în care supravieţuiesc acolo zeci de copii şi adulţi. Reportajul a fost difuzat în cadrul unuia dintre cele mai vizionate programe de ştiri din America.

Echipa ABC News şi-a început reportajul la Gara de Nord. Jurnaliştii americani au găsit acolo zeci de copii fără adăpost, care trăiesc în sistemul de canalizare al Bucureştiului. Şi au simţit fiori reci când au descoperit că, pentru oamenii din canale, drogurile sunt o problemă uriaşă. Însoţiţi de membrii unei asociaţii româneşti care-i ajută pe cei fără adăpost, reporterii ABC au aflat că personajul cheie în această poveste e Bruce Lee, liderul tinerilor care locuiesc în subteran. În încercarea de a-l găsi, au coborât şi în sistemul de canalizare.

Îndrumaţi de liderul celor din subteran, reporterii au coborât din nou în sistemul de canalizare. Au avut o nouă surpriză. Tunelul avea electricitate, cuptor cu microunde, ventilator, chiar şi un Brad de Crăciun.

Condiţiile uluitoare ale tinerilor care locuiesc în subteranele Bucureştiului au fost prezentate şi într-o campanie realizată de reporterii Observator şi Antena 3, intitulată Oraşul de sub oraş.

 

 

×
Subiecte în articol: persoane fara adapost
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close