Antena 3 CNN Actualitate Media Videoclipuri cu Mircea Badea, furate și urcate pe un canal de YouTube. Antena 3 CNN și Mircea Badea reclamă acest furt

Videoclipuri cu Mircea Badea, furate și urcate pe un canal de YouTube. Antena 3 CNN și Mircea Badea reclamă acest furt

Mai multe videoclipuri cu Mircea Badea au fost furate si urcate pe un canal de YouTube. Antena 3 CNN și Mircea Badea reclamă acest furt, cu atât mai mult cu cât deţinătorul canalului solicita bani de la oameni.

Videoclipuri cu Mircea Badea, furate și urcate pe un canal de YouTube. Antena 3 CNN și Mircea Badea reclamă acest furt
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Feb 2024   •   20:29

Videoclipurile cu Mircea Badea au fost furate și încărcate pe canalul de YouTube intitulat ”Dă Pă Cocioc”.

Mai mult decât atât, persoana care deține acest canal cerea și bani într-un cont de PayPal.

Citește și: O nouă înşelăciune, în online, care folosește tehnologia deepfake și imagini de la Antena 3 CNN

”Dacă vă place acest video și mai doriți altele, nu uitați să apăsați pe butonul SUBSCRIBE, după aceea pe LIKE și puteți lăsa un coment mai jos cu impresiile dumneavoastră. Dacă doriți să susțineți acest canal, puteți face o mică donație în contul de PayPal”, se arată în descrierile tuturor videoclipurilor de pe canalul de YouTube.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Antena 3 CNN și Mircea Badea reclamă acest furt și informează faptul că Mircea Badea NU este cel care deține canalul de YouTube ”Dă Pă Cocioc” și nu el este cel care solicită bani.

Reamintim faptul că, în ultima perioadă, au existat mai multe înșelătorii de tip deepfake sau phishing, care s-au folosit de imaginea Antena 3 CNN și altor persoane publice.

Citește și: Campanie de tip phishing care se folosește de imaginea Antena 3 CNN | CNA s-a autosesizat şi a anunţat Directoratul Național de Securitate Cibernetică

Încurajăm urmăritorii să nu dea curs unor astfel de indicații și să verifice întotdeauna informațiile din mai multe surse.

Echipa Antena 3 CNN se delimitează de astfel de practici, și nu încurajează românii să utilizeze aplicații, platforme sau programe online neverificate.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea YouTube
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close