Antena 3 CNN Actualitate MESAJE DE FLORII. Ce urări și SMS-uri puteți trimite de FLORII

MESAJE DE FLORII. Ce urări și SMS-uri puteți trimite de FLORII

MESAJE DE FLORII. Ce urări și SMS-uri puteți trimite de FLORII
09 Apr 2017   •   20:04

MESAJE DE FLORII. Duminica este cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si sarbatoarea celor care poarta nume de flori. Iata cateva sugestii de MESAJE DE FLORII pe care le puteti trimite celor dragi.

MESAJE DE FLORII:

- De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!

- Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

MESAJE DE FLORII - Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

- Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

- Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

MESAJE DE FLORII - Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla, si sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate!

- De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, si mai frumos pe lume.

- De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani!

MESAJE DE FLORII - De Florii zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

- Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

- Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

MESAJE DE FLORII - De ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc și implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI

×
Subiecte în articol: mesaje de florii Florii
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close