Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan anunță semnarea unui acord pentru modernizarea unei părţi din reţeaua de termoficare a Bucureştiului

Nicuşor Dan anunță semnarea unui acord pentru modernizarea unei părţi din reţeaua de termoficare a Bucureştiului

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a semnat Acordul pentru modernizarea altor 11 kilometri din rețeaua primară de termoficare.

Nicuşor Dan anunță semnarea unui acord pentru modernizarea unei părţi din reţeaua de termoficare a Bucureştiului
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2022   •   12:47

"Am semnat Acordul pentru modernizarea altor 11 kilometri din rețeaua primară de termoficare.

Sunt conștient că problema termoficării este una vitală și îi asigur pe locuitorii Capitalei că facem tot posibilul pentru a corecta această situație generată de indolența precedentelor administrații", a anunţat, luni, edilul Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina de Facebook.

El a precizat că lucrările vor începe în luna ianuarie și vor fi realizate de Compania Energetica, iar segmentul care urmează să fie modernizat este aferent magistralei Grozăvești și face parte din cei 40 de kilometri de rețea de termoficare scoși la licitație în 2021.

"Profit de această ocazie pentru a le ura tuturor bucureștenilor un An Nou mai bun, alături de persoanele dragi. Și să aibă încredere că aici, la Primăria Capitalei, așezăm lucrurile pe direcția bună. La mulți ani", încheie primarul general al Capitalei.


 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan termoficare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close