Antena 3 CNN Actualitate Noua modificare la platforma Youtube pe care fiecare utilizator trebuie să o cunoască

Noua modificare la platforma Youtube pe care fiecare utilizator trebuie să o cunoască

Platforma Youtube anunță o nouă modificare, care va intra în vigoare începând din această săptămână, pentru toți utilizatorii din lume.

Noua modificare la platforma Youtube pe care fiecare utilizator trebuie să o cunoască
Sursa foto: Gettyimages | The_Believer_art
de Ioana Mircea    |    02 Aug 2023   •   14:12

Echipa de comunicare a platformei YouTube a anunțat că pregătește o nouă funcție pentru utilizatorii din întreaga lume, care va intra în vigoare începând cu această săptămână.

Astfel, YouTube va utiliza inteligența artificială pentru a simplifica procesul de vizualizare a clipurilor. Înainte de a deschide un video, utilizatorii vor vedea un rezumat care să le va indica dacă merită sau nu să apese pe butonul de play.

Aceste rezumate ar urma să fie disponibile pentru un număr limitat de videoclipuri în limba engleză. Ele nu vor înlocui descrierile care sunt disponibile în aceste momente la fiecare clip, sub formă de descriere.

Citește și: Noua escrocherie "Tocmai a murit" face tot mai multe victime. Experţii arată cum să ne ferim

​​"Începem să testăm rezumatele generate automat de inteligența artificială pe YouTube, astfel încât să vă fie mai ușor să citiți un rezumat rapid despre un videoclip și să decideți dacă este potrivit pentru dumneavoastră.”, se arată pe pagina de asistență, potrivit theverge.com.

×
Subiecte în articol: YouTube
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close