Antena 3 CNN Actualitate O nouă victimă a curentului EMO? O adolescentă s-a aruncat de la etaj, după ce a visat acest lucru

O nouă victimă a curentului EMO? O adolescentă s-a aruncat de la etaj, după ce a visat acest lucru

O nouă victimă a curentului EMO? O adolescentă s-a aruncat de la etaj, după ce a visat acest lucru
Sursa foto: emo
11 Noi 2009   •   19:45

Visa de 5 zile că se aruncă de la etaj şi, într-un final, i s-a întâmplat. O elevă de 15 ani din Bistriţa-Năsăud a căzut 11 metri, de la etajul al doilea al liceului la care învăţa. A ajuns la spital cu comoţie cerebrală. Profesorii spun că este adepta stilului EMO şi că asta ar fi influenţat-o.

Adolescenta de 15 ani a căzut de la geamul clasei în care învăţa, în gol, 11 metri. Ajunsese la şcoală înainte de ore, pentru că făcea naveta. În clasă mai era o colegă, căreia i-a făcut o mărturisire. În ultimele 5 nopţi a visat că se aruncă de la etaj şi că vrea să vadă cum este.

Colega fetei a ieşit din clasă şi când a revenit a văzut-o pe aceasta stând pe pervazul geamului cu picioarele în afară. Nu a crezut, însă, că va încerca un gest necugetat.

Profesorii liceului spun că fata este o elevă problemă şi că ar fi fost adeptă a curentului EMO. Tocmai repeta clasa a IX-a din cauza absenţelor.

Părinţii fetei au refuzat să facă declaraţii, dar vor fi obligaţi să o facă în faţa inspectorilor de la Protecţia Copilului, care au început o anchetă.

Observator

×
Subiecte în articol: sinucidere etaj
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close