Antena 3 CNN Actualitate Obreja, după decizia de arestare: Nu vreau să mă schimb

Obreja, după decizia de arestare: Nu vreau să mă schimb

Obreja, după decizia de arestare: Nu vreau să mă schimb
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Feb 2015   •   17:49

Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, arestat pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute", a spus, joi, că nu a făcut nimic greşit în toată această poveste, dar îşi va duce viaţa aşa cum e ea.

 
De asemenea, Obreja a mai spus că procurorii au putere absolută.
 
"Noi, în box, am învăţat să luptăm cu arme corecte, asta este structura mea interioară, aşa procedez eu. Nu vreau să mă schimb, să trăiesc altă viaţă. Am o singură mică reţinere, dacă ar fi decizie corectă, aş primi-o cu braţele deschise, dar ştiu că nu e corectă. Ştiu că nu există niciun un fel de faptă. (...)Nu am făcut absolut nimic în toată povestea asta", a spus Rudel Obreja, joi, după decizia procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Am o singură reţinere: dacă ar fi o decizie corectă, aş primi-o cu braţele corecte, dar ştiu că nu e", a mai comentat Obreja.
 
Rudel Obreja a fost arestat preventiv în dosarul "Gala Bute". Obreja, unul dintre oamenii Elenei Udrea, este acuzat pentru spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală în acest caz
 
După ce-a aflat decizia şi-a făcut bagajul şi-a plecat cu taxiul la poliţie.
 
Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box susţine că nu va face vreun denunţ împotriva Elenei Udrea, deşi asta şi-ar dori procurorii DNA. 

×
Subiecte în articol: rudel obreja gala BUte dosar gala bute
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close