Antena 3 CNN Actualitate Clipe grele pentru Pele. Legendarul fotbalist se află în stare gravă, iar fiica sa a publicat imagini emoționante din spital

Clipe grele pentru Pele. Legendarul fotbalist se află în stare gravă, iar fiica sa a publicat imagini emoționante din spital

Pele, marele fotbalist, se află în stare critică la spital. Fiicele sale îi sunt alături, iar una dintre acestea a publicat o imagine emoționantă cu tatăl său.

Clipe grele pentru Pele. Legendarul fotbalist se află în stare gravă, iar fiica sa a publicat imagini emoționante din spital
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Hannibal Hanschke
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2022   •   16:22

Kely Nascimento, una dintre fiicele fotbalistului Pele, a publicat, pe contul ei de Instagram, o imagine tulburătoare din spital.

În fotografie, Kely îl ține strâns în brațe pe tată său, cealaltă fiică a acestuia aflându-se, de asemenea, în aceeași încăpere.

„Continuăm aici, cu luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a scris fiica fotbalistului.

Fotbalistul suferă de insuficienţă renală şi cardiacă, iar medicii de la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo au anunțat că are nevoie de îngrijiri speciale.

„Pacientul prezintă o evoluţie a bolii sale şi se impune un tratament mai intensiv pentru tratarea unei insuficienţe renale şi cardiace”, au explicat medicii, citează romaniatv.net.

În vârstă de 82 de ani, Pele a fost internat pe 29 noiembrie, problemele sale de sănătate fiind destul de serioase.

Fotbalistul este o figură emblematică pentru lumea sportului, fiind singurul jucător din istorie care a câştigat de trei ori Cupa Mondială.

×
Subiecte în articol: Pele fotbal spital
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close