Antena 3 CNN Actualitate Ploieşti. Anchetă în cazul unei tinere, gravidă în şapte luni, decedată după diagnosticarea cu AH1N1

Ploieşti. Anchetă în cazul unei tinere, gravidă în şapte luni, decedată după diagnosticarea cu AH1N1

Ploieşti. Anchetă în cazul unei tinere, gravidă în şapte luni, decedată după diagnosticarea cu AH1N1
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Ian 2011   •   12:01

Anchetă la Ploieşti, în cazul unei femei gravide care a murit după ce a fost diagnosticată cu virusul AH1N1. Poliţia s-a autosesizat în acest caz pentru că, până în prezent, nu există nici un document legal care să ateste că femeia a decedat din cauza gripei noi.

Tânăra, gravidă în şapte luni, a ajuns la spitalul din Ploieşti săptămâna trecută, cu ceea ce părea o simplă răceală. S-a dovedit a fi fatală însă.

Deocamdată nu există un document care să ateste că femeia a murit din cauza gripei noi. Un alt caz controversat de infectare cu AH1N1 a avut loc anul trecut. Atunci s-a spus că actorul Toni Tecuceanu a murit în urma unor complicaţii ale gripei porcine.

Virusul a revenit în atenţia autorităţilor anul acesta după ce, în perioada 15-18 ianuarie, au murit trei persoane infectate cu acest virus gripal. Şeful Clinicii de Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, medicul Traian Mihăescu, a declarat că se prefigurează o nouă epidemie de AH1N1, chiar mai gravă decât cele înregistrate în anii trecuţi.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close