Antena 3 CNN Actualitate Povestea tragică a micuţei Cenuşărese românce. Răutatea nu are margini

Povestea tragică a micuţei Cenuşărese românce. Răutatea nu are margini

Povestea tragică a micuţei Cenuşărese românce. Răutatea nu are margini
Sursa foto: foto: ziarmm.ro
09 Mar 2012   •   15:09

O fetiţă în vârstă de 7 ani a fost adusă în Marea Britanie de 2 romi români, după ce aceştia au luat-o de la mama ei promiţându-i că aceasta va duce o viaţă mai bună. În schimb, fetiţa a fost bătută, înjurată şi forţată să lucreze ca o servitoare. Cuplul de romi ar putea fi condamnat la închisoare pentru că a ţinut-o captivă pe fetiţă.

Copila a declarat că o urăşte pe cea care a ţinut-o captivă, deoarece a bătut-o continuu. "Tot timpul spunea: munceşte, munceşte, mă murdăresc, mâinile şi picioarele mele se murdăresc. Făceam ordine în toate camerele şi ei nu făceau nimic", afirmă fetiţa.

Psihologul care a evaluat-o pe fetiţă au afirmat că aceasta nu ştie măcar să numere până la 10 sau să îşi exprime emoţii de bază.

Romii Aurel Zlate şi Alexandra Oaie au fost găsiţi vinovaţi pentru traficarea fetiţei în octombrie 2010 cu intenţia de a o exploata. Sentinţa lor este aşteptată în cursul zilei de azi.

Cuplul are 8 copii şi trăieşte numai din ajutoare sociale. A fost declarat vinovat pentru neglijenţă şi rele tratamente aplicate fetiţei în timp ce aceasta era în grija lor.

Cei doi mai au la activ o condamnare pentru traficarea unui bărbat de 53 de ani din România, şi altele pentru furt din magazine, tentativă de furt şi atac şi infracţiuni comise în 2003.

Bărbatul de 53 de ani, care a fost bătut şi abuzat sexual de familia de romi, a reuşit să scape din mâna lor şi să alerteze poliţia. Acesta a declarat că femeia se comporta groaznic cu fetiţa, o lovea, o înjura şi o punea să facă lucruri pe care un copil de 7 ani nu ar trebui să le facă.

"Ea o lovea în cap, ţipa la ea şi o înjura. Ceilalţi copii o băteau ca pe un covor. Era la fel ca Cenuşăreasa, nu i s-a permis să meargă nicio zi la şcoală", a adăugat el, precizează Mediafax.



×
Subiecte în articol: trafic de carne vie sentinta
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close