Antena 3 CNN Actualitate Suma uriaşă plătită de un bucureştean pentru un loc de parcare în Sectorul 3

Suma uriaşă plătită de un bucureştean pentru un loc de parcare în Sectorul 3

Grija de a nu găsi loc de parcare i-a determinat pe bucureșteni să scoată din buzunare zeci de mii de lei. Este şi cazul unui bărbat care a licitat o sumă uriaşă pentru a-și asigura parcarea pe viață. Iată top 10 locuri de parcare din Capitală în 2022.

Suma uriaşă plătită de un bucureştean pentru un loc de parcare în Sectorul 3
Sursa foto: Buletin de Bucureşti via Google Maps
de Claudia Popovici    |    01 Aug 2022   •   18:56

Potrivit procedurii, în fiecare lună a anului, Primăria Sectorului 3 aduce la cunoștință locurile de parcare libere care pot fi atribuite.

Dar pentru că există mai multe solicitări decât locuri de parcare disponibile, cetățenii din sectorul 3 trebuie să participe la o licitație publică cu strigare.

Aşa a făcut şi un bucureştean care a obținut un loc de parcare pe strada Fizicienilor nr. 18 din Sectorul 3 pentru suma de 30.700 de lei.

Cât costă cele mai scumpe locuri de parcare

În anul 2021 șapte persoane au fost dispuse să dea între 20.000 și 25.000 de lei pentru a-și asigura parcarea pe viață, notează Buletin de București.

În luna ianuarie 2022, Primăria Sectorului 3 a încasat aproape 1.9 milioane de lei din licitațiile pentru parcările de reședință.

Este cea mai mare sumă lunară obținută din aceste licitații cu strigare publică din ultimii doi ani. În total, în bugetul local au intrat peste șase milioane de lei, bani ai cetățenilor sectorului 3 care au vrut să își asigure un loc de parcare.

×
Subiecte în articol: loc de parcare București sector 3
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close