Antena 3 CNN Actualitate Religie O icoană renumită pentru miracole, adusă pentru prima dată în România. Unde pot merge credincioșii să se roage

O icoană renumită pentru miracole, adusă pentru prima dată în România. Unde pot merge credincioșii să se roage

Icoana Maicii Domnului din Poceaev, Ucraina, a fost adusă la o biserica din Sibiu. Renumită pentru miracolele săvârşite de-a lungul timpului, oamenii îşi pun speranţa în sprijinul pe care îl vor primi în aceste vremuri grele.

O icoană renumită pentru miracole, adusă pentru prima dată în România. Unde pot merge credincioșii să se roage
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2022   •   15:25

Icoana Maicii Domnului a fost adusă de la Kiev, din Ucraina. Renumită pentru miracolele pe care le-ar fi săvârșit de-a lungul timpul, acum icoana a ajuns pentru prima dată în țara noastră.

Originalul icoanei se află într-o biserică din Kiev și are o vechime de peste 300 de ani. Copia fidelă a icoanei maicii domnului care a fost adusă la Sibiu are aceleași puteri tămăduitoare. De-a lungul anilor a vindecat sute de credincioși de cele mai grele boli.

Vestea sosirii icoanei făcătoare de minuni s-a răspândit imediat printre credincioși, care au venit cu emoție să se închine și să se roage la icoana Maicii Domnului.

Icoana Maicii Domnului de la Poceaev va rămâne la biserica Ioan Iacob Romanul din Sibiu timp de 9 zile, perioadă în care preoții vor oficia slujbe de maslu.

×
Subiecte în articol: Ucraina icoana Maica Domnului
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close