Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE PAȘTE. Urări alese pentru cei dragi, de PAȘTE

MESAJE DE PAȘTE. Urări alese pentru cei dragi, de PAȘTE

MESAJE DE PAȘTE. Urări alese pentru cei dragi, de PAȘTE
27 Mar 2018   •   12:38

MESAJE DE PAŞTE 2018. Paştele este o sărbătoare care se petreace în familie sau alături de cei dragi; se cionesc ouă roşii şi se mănâncă preparate din miel, cozonac şi pască. În cazul în care cei dragi nu sunt alături de tine le poţi trimite un mesaj, în care să-ţi exprimi gândurile tale. MESAJE DE PAŞTE Antena 3.ro vă oferă cele mai frumoase urări, felicitări şi sms-uri prin care să le spuneţi celor dragi PAŞTE FERICIT ŞI HRISTOS A ÎNVIAT! 

MESAJE DE PAŞTE 2018

Crin printre spini

MESAJE DE PAŞTE 2018. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Trimite-le celor dragi un mesaj de Înviere

MESAJE DE PAŞTE Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE. Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

MESAJE DE PAŞTE. HRISTOS A ÎNVIAT! 

MESAJE DE PAŞTE. Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

MESAJE DE PAŞTE Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

MESAJE DE PAŞTE. Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

×
Subiecte în articol: Paste urari de paste mesaje de Paște
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close