Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SF. MARIA. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți celor dragi de Sf. Maria

MESAJE DE SF. MARIA. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți celor dragi de Sf. Maria

MESAJE DE SF. MARIA. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți celor dragi de Sf. Maria
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Sep 2018   •   18:00

MESAJE DE SF. MARIA. Prăznuită pe data de 8 septembrie și celebrată deopotrivă de ortodocși cât și de catolici, Nașterea Maicii Domnului este considerată prima mare sărbătoare din anul bisericesc.

MESAJE DE SF. MARIA. Zi sfântă Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Zi speciala Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

MESAJE DE SF. MARIA. Toata fericirea Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani!

 

MESAJE DE SF. MARIA. Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Ziua numelui tău Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Nume de Sfântă Chiar daca ai nume de Sfântă știu ca diseară o sa dai de băut si o sa ne primești cu masa plina.

MESAJE DE SF. MARIA.  De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

MESAJE DE SF. MARIA. La mulți ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE DE SF. MARIA.  De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți doresc sa ti se îndeplinească toate dorințele.

MESAJE DE SF. MARIA. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE DE SF. MARIA. La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porți, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE DE SF. MARIA. O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău!

MESAJE DE SF. MARIA. Astăzi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La mulți ani, Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

 
×
Subiecte în articol: cele mai frumoase mesaje
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close