Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Vasile Ioana, după operația Ecaterinei, fetița preotului Nicolae Dima: "Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol"

Părintele Vasile Ioana, după operația Ecaterinei, fetița preotului Nicolae Dima: "Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol"

Vasile Ioana a transmis un mesaj după operația grea prin care a trecut ieri Ecaterina, fetița părintelui Nicolae Dima, unul dintre preoții cei mai îndrăgiți din București, de la Biserica Sfântul Nicolae.

Părintele Vasile Ioana, după operația Ecaterinei, fetița preotului Nicolae Dima: "Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol"
Sursa foto: Facebook/ Parintele Vasile Ioana
de Mia Lungu    |    16 Noi 2022   •   09:25

"Dragii mei! Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate!", a fost mesajul transmis de Vasile Ioana.

"Mulțumim echipei de medici în frunte cu domnul Adrian Iliescu, un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian, Radu, Anca Mariana, Brindusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!", a mai transmis preotul.

Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, a fost operată marți. Părintele Vasile Ioana: "Pentru ei, ca medici, în sine acesta este un miracol"

"Marți va fi operată copila. Mi-a spus că ei acolo n-au mai plâns de foarte multă vreme. Acum o săptămână, plămânii ei aveau probleme, acum sunt sănătoși în întregime. Pentru ei, ca medici, în sine acesta este un miracol.", a transmis părintele Vasile Ioana, după ce a vorbit cu doctorul de la ATI, din Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, care se ocupă de caz.

"Apoi mi-a mai spus că a mișcat mâna și a răspuns la stimuli. Felul în care se simte acum este un alt miracol. Sunt convins că a răspuns la stimuli pentru că a fost împărtășită zilnic.

Au fost trei zile teribile când mintea se lupta cu informațiile medicale reale care veneau. A fost un val uriaș de rugăciune. Vă rugăm să vă rugați și marți când va fi operația care începe la ora 10.00. Marți este o zi grea”, a mai scris părintele Ioana.

Vasile Ioana: Cine vrea să doneze sânge pentru Ecaterina Dima de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni este bine să o facă

"Toată țara s-a rugat pentru Ecaterina. Am fost uimit să văd oameni la Ierusalim care mi-au spus: „suntem români din Londra și ne rugăm pentru Ecaterina. Suntem români din Franța și ne rugăm pentru Ecaterina. Suntem din Italia și ne rugăm pentru Ecaterina".

Este incredibil. Orice om cu care m-am întâlnit, de zece zile încoace, știe de Ecaterina și se roagă pentru ea. N-am mai văzut niciodată un așa mare val de simpatie, de emoție și de dragoste și de rugăciune cu durere.

Copila aceasta a stors lacrimi din inimile românilor, ceea ce este minunat. Câtă rugăciune a generat! Este un val de trăire duhovnicească în ultimele zece zile. Acest val este adus de suferința copilei. Marți va fi un punct crucial pentru Ecaterina, trebuie să ne rugăm și mai puternic”, a mai zis Vasile Ioana.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close