Antena 3 CNN Actualitate Religie Semne divine într-un lemn despicat

Semne divine într-un lemn despicat

Semne divine într-un lemn despicat
Sursa foto: Foto: ziaruldeiasi.ro
02 Oct 2015   •   12:32

O buturugă găsită în curtea unui localnic dintr-o comună ieşeană atrage sute de curioşi. Pe suprafaţa lemnului se pot distinge iniţialele I şi N, despre care proprietarul buturugii spune ferm că pot însemna un singur lucru: numele lui Iisus Nazarineanul. Bărbatul e sigur că în gospodăria lui s-a produs o minune, însă reprezentanţii Bisericii atrag atenţia că exista o intreaga procedura pentru certificarea unui miracol religioase.

 
În urmă cu câteva zile, omul s-a apucat să taie lemnele abia cumpărate pentru iarnă. Curtea lui Constantin Curecheriu a devenit loc de pelerinaj pentru vecinii din sat, dar şi pentru cei din împrejurimi. Toţi vor să vadă cu ochii lor buturuga faimoasă. 
 
Bărbatul e convins că iniţialele Mântuitorului nu au apărut din senin, însă vrea confirmarea preotului din sat că buturuga lui e binecuvântată. 
 
Conform procedurii, în astfel de cazuri preotul trebuie să analizeze apariţia şi apoi să o prezinte sinodului. Fenomele considerate inexplicabile sunt arătate oamenilor de ştiinţă, care pot să se pronunţe asupra lor, iar dacă o minune este certificată, atunci ea este recunoscută de Biserică drept lucrarea Domnului. 

×
Subiecte în articol: lemn
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close