Antena 3 CNN Actualitate Religie SFANTUL ILIE. Cele mai frumoase mesaje, urari și sms-uri de SF ILIE

SFANTUL ILIE. Cele mai frumoase mesaje, urari și sms-uri de SF ILIE

SFANTUL ILIE. Cele mai frumoase mesaje, urari și sms-uri de SF ILIE
20 Iul 2018   •   11:52

SFANTUL ILIE Sute de mii de români sărbătoresc pe 20 iulie ziua de SFANTUL ILIE. E ocazia perfectă să le trimiți celor dragi, cele mai calde mesaje, urări și sms-uri de SFANTUL ILIE

SFANTUL ILIE La mulți Ani si sa ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc si un camion cu bani!

SFANTUL ILIE  La mulți ani! si Sfântul Ilie sa te călăuzească mereu!

SFANTUL ILIE  La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zâmbete si soare in calea ta!

SFANTUL ILIE Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La mulți ani!

SFANTUL ILIE Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, si mesaje de Sfantul Ilie

SFANTUL ILIE Dumnezeu sa te călăuzească si sa orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce sta sa înflorească! “La mulți ani!”

SFANTUL ILIE MESAJE de SFANTUL ILIE. Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

SFANTUL ILIE Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

SFANTUL ILIE Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

SFANTUL ILIE Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

SFANTUL ILIE URARI de SFANTUL ILIE. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa!

SFANTUL ILIE Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

SFANTUL ILIE Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag,

SFANTUL ILIE Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

SFANTUL ILIE Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

 

×
Subiecte în articol: sfantul ilie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close