Antena 3 CNN Actualitate Romeo şi Julieta de Dorobanţi. A căzut de la etajul doi, încercând să ajungă la balconul iubitei (VIDEO)

Romeo şi Julieta de Dorobanţi. A căzut de la etajul doi, încercând să ajungă la balconul iubitei (VIDEO)

Romeo şi Julieta de Dorobanţi. A căzut de la etajul doi, încercând să ajungă la balconul iubitei (VIDEO)
Sursa foto: romeo si julieta
25 Apr 2010   •   17:02

Povestea lui Romeo şi, să-i spunem, Julieta, în variantă de Dorobanţi, s-a terminat prost, de dimineaţă, pentru Romeo. Tânărul amorez a vrut să-şi vadă iubita şi pentru că ea nu-i deschidea uşa, a încercat să intre pe geam. Mai avea un pic şi intra în casa Julietei, însă gravitaţia şi alcoolul l-au pus la pământ.

Se întâmpla duminică dimineaţă, pe la ora 9 şi 30 de minute, când Julieta îşi făcea somnul de frumuseţe. Vecinii au văzut un taxi care a oprit în faţa scării şi un bărbat de 33 de ani care îşi striga iubirea. Martorii spun că a bătut la uşă şi a ţipat mult şi bine la geamul Julietei. Nu a fost chip ca fata să-i deschidă.

Ca să ajungă la iubita lui, tânărul a folosit o variantă inedită. S-a urcat pe balcoane, până la al doilea etaj, însă nu a mai apucat să intre în casă fiindcă s-a prăbuşit la pământ

Vecinii au fost cei care au chemat salvarea. Martorii spun că cei doi ar fi iubiţi, dar numai când vrea ea. Noaptea trecută au petrecut până nu au mai ştiut de ei într-un club din Capitală.



Observator

×
Subiecte în articol: balcon
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close