Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Managerul Spitalului Colentina, schimbat. Cine i-a luat locul medicului Victor Cauni

Managerul Spitalului Colentina, schimbat. Cine i-a luat locul medicului Victor Cauni

Managerul Spitalului Colentina, medicul Victor Cauni, a fost schimbat din funcție.

Managerul Spitalului Colentina, schimbat. Cine i-a luat locul medicului Victor Cauni
de Andreea Cigolea    |    22 Iun 2022   •   10:08

Cel care l-a înlocuit Andrei Cosmin David.

Andrei Cosmin David a fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Dana Budeanu, dezvăluire despre extinderea Spitalului Colentina

Dana Budeanu a vorbit la emisiunea Sinteza Zilei, despre miza construirii unui nou corp al Spitalului Colentina. Aceasta spune că Nicușor Dan a vrut să îl înlocuiască pe actualul manager, Dr. Victor Cauni, cu un om al său.

"Domnul Cauni a primit aprobarea a 250 de milioane de euro pentru dezvoltarea Spitalului Colentina. În România, și în special sub guvernele care au îngropat această țară amărâtă, un profesionist construiește un proiect foarte mare pentru o instituție, în speță acum avem un spital.

Și e firesc că trebuie făcut de un profesionist care știe pe dinafară spitalul, nevoile acestuia. Este un om care asta face, de dimineață până noaptea. Orice instituție trebuie condusă de un om care știe ce face.

Acest proiect a fost aprobat pentru că probabil este excepțional. Este încă un corp care se va construi. După ce acest proiect a fost aprobat de către Primărie, deci se bagă banii, el trebuie dat pe mâna cuiva.

A cui? Cine este Primar General? Domnul Nicușor. Și atunci s-a dat spitalul pe mâna unui om care poate fi controlat de cei care au puterea politică la Primăria Capitalei. Că asta e procedura la noi în țară", a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Victor Cauni Colentina
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close