Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu săbii pentru o maşină de lux. Doi membri ai clanului Ghenosu, reţinuţi de poliţie

Scandal cu săbii pentru o maşină de lux. Doi membri ai clanului Ghenosu, reţinuţi de poliţie

Scandal cu săbii pentru o maşină de lux. Doi membri ai clanului Ghenosu, reţinuţi de poliţie
de N.B.    |    21 Sep 2011   •   14:57

Doi interlopi din clanul Ghenosu au fost reţinuţi de politişti în timp ce încercau să fure o maşină. Aceştia au fost plătiţi de un bărbat din Bucşani, judeţul Dâmboviţa pentru a recupera un autoturism de lux de la un tânăr din comuna Băleni.

Totul a început în urmă cu o saptămână, când un bărbat din Bucşani a cumparat o maşină de la un tânăr din Băleni. Cei doi s-au înţeles pentru suma de 5.000 de euro şi au stabilit că suma nu va fi achitată integral.

După mai bine de două luni în care nu şi-a primit banii, proprietarul s-a dus să-şi recupereze bunul sau banii de la cumpărător, acesta a fost de acord să-i dea banii. Când s-a întors pentru a încheia tranzacţia, bărbatul din Bucşani nu a venit singur, ci a venit însoţit de patru indivizi, printre care doi membri ai clanului Ghenosu.

Poliţiştii au intervenit chiar în momentul în care interlopii îl ameninţau pe tânăr cu o sabie. Dacă vor fi găsiti vinovaţi, cei patru agresori dar şi proprietarul maşinii care i-a angajat, riscă până la cinci ani de închisoare.

 
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close