Antena 3 CNN Actualitate Scene ciudate cu ocazia sfinţirii unei biserici din Vaslui. Cum l-au așteptat sătenii pe episcopul Hușilor

Scene ciudate cu ocazia sfinţirii unei biserici din Vaslui. Cum l-au așteptat sătenii pe episcopul Hușilor

Scene ciudate cu ocazia sfinţirii unei biserici din Vaslui. Cum l-au așteptat sătenii pe episcopul Hușilor
Sursa foto: sursa foto: Adevarul.ro
28 Apr 2017   •   13:58

Scene ciudate cu ocazia sfinţirii locului pe care urmează să se construiască o biserică în satul Todirești din judeţul Vaslui. Pentru a nu-şi murdări pantofii după ce a coborât din bolidul de lux, Episcopului Huşilor i s-au întins covoare pe drum şi pe terenul unde a avut loc ceremonia religioasă, scrie Adevărul.

Întreg satul a fost mobilizat pentru a-l primi pe Preasfinţit ”aşa cum se cuvinte”. Credincioşii au achiziţionat covoare şi zeci de metri de traversă pe care le-au întins de la şosea pe drumul de pământ şi pe terenul unde avea loc ceremonia religioasă, astfel încât Episcopul să nu calce cu pantofii pe pământ şi să-i murdărească de noroi.

În timp ce enoriaşii îl aşteptau smeriţi, Preasfinţitul Corneliu şi-a facut apariţia într-un SUV marca Volkswagen, cu şofer personal şi un aghiotant în sutană care a avut grijă să-i deschidă uşa şi să-i ţină la distanţă pe enoriaşii dornici să-i atingă straiele sfinte.

×
Subiecte în articol: episcopul Huşilor
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close