Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Ce secrete ascund averile celor mai bogaţi miniştri ai Guvernului Cîţu. Haine, bijuterii, case şi maşini scumpe

Ce secrete ascund averile celor mai bogaţi miniştri ai Guvernului Cîţu. Haine, bijuterii, case şi maşini scumpe

Haine scumpe, bijuterii, terenuri la mare sau în paradisuri montane. Politicienii de la vârful puterii şi în special miniştrii, fiindcă la ei ne referim, nu o duc deloc rău.

Ce secrete ascund averile celor mai bogaţi miniştri ai Guvernului Cîţu. Haine, bijuterii, case şi maşini scumpe
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2021   •   00:04

Se vede asta şi în declaraţiile de avere, dar şi dacă te uiţi la ei şi la stilul lor de viaţă. Uneori, arătând că o duc mai bine, chiar decât ar justifica veniturile declarate.

Unul dintre ei are familia chiar în top 300, deci, în niciun caz nu se poate spune despre Guvernul Cîţu că este unul de săraci.

În general mai discreţi în privinţa maşinilor, cele care atrag mai mereu atenţia, unul dintre miniştri chiar declară că are un Tico, doar că, la capitolul conturi, situaţia se schimbă radical.

De altfel, cam asta au în comun miniştrii avuţi ai Cabinetului Cîţu: apeteneţa pentru proprietăţi, investiţii în diverse companii şi alte posesiuni valoroase, dar mai discrete. 

Ce avere deţine premierul Florin Cîţu

Un apartament de 130 mp în Bucureşti şi o casă pe care o împarte cu fratele. Aşadar, premierul stă foarte bine la capitolul terenuri pe care, spune el, le-a moştenit de la părinţi.

76 de hectare de pădure într-un adevărat paradis verde la Voineasa, în judeţul Vâlcea şi altul, de 1 hectar, în Goleşti, tot în Vâlcea, Florin Cîţu mai declară 350.000 de lei în conturi, un credit de 303.000 de euro, dar şi că, anul trecut, a acordat el, unei persoane fizice un împrumut de peste 30.000 de euro, veniturile sale în ultimii ani, provenind exclusiv din funcţiile publice în Guvern şi ca senator în Parlamentul României.

Nu are maşină şi nici nu are nevoie. Ca demnitar, asigurându-i statul transportul, şi nici acţiuni sau participaţii la companii care să îi aducă venituri suplimentare.

Raluca Turcan a concurat cu Elena Udrea la genţi şi pantofi

Fiind una dintre cele doar două prezențe feminine din Guvern, Raluca Turcan, în consecință, este și cea mai spectaculoasă, inclusiv prin faptul că, la un moment dat concura chiar cu Elena Udrea la poșete, pantofi, haine de blană și ținute în ton cu ultimele trenduri.

Numai geaca pe care a purtat-o la "Vinerea verde" costă peste 1.700 de dolari. Subiectul garderobei a Ralucă Turcan nu este nicidecum unul nou, mai ales că este în politică de mulţi ani şi în trecut, a recunoscut că are o pasiune pentru modă. Nişte poşete mai scumpe, dar a zis că face credit ca să îşi cumpere haine, mai ales că în acea vreme, atât ea cât şi soţul erau simpli bugetari.

Ce avere are Raluca Turcan

Între timp, soţul, Valeriu Turcan, a părăsit funcţia de consilier prezidenţial de la Cotroceni şi s-a apucat de consultanţă, aşa că mai fost împănată şi declaraţia de avere a soţiei rămasă politician cu venituri deloc de neglijat.

Două terenuri, unul de 3.000 mp pe litoral, la Limanu,  şi altul de 1.000 mp la Gruiu, în judeţul Ilfov, un apartament de 102 mp în Sibiu, bijuterii de 12.000 de euro achiziţionate în timp, conform propriilor declaraţii, dar şi conturi multe şi mărunte, totalizând însă, peste jumătate de milion de lei şi 482.000 de euro.

Familia Turcan, se poate spune că a reuşit să pună deoparte o avere frumuşică. La capitolul venituri, deşi soţul este sub ce câştigă soţia din funcţiile publice, compensează la capitolul dividente.

Mai multe informaţii preţioase, în materialul video de mai sus.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close