Antena 3 CNN Actualitate Social Angajata unui cămin de bătrâni din Botoșani, strivită de poarta centrului! În ce stare se află femeia

Angajata unui cămin de bătrâni din Botoșani, strivită de poarta centrului! În ce stare se află femeia

Angajata unui cămin de batrâni din Botoşani a fost strivită de poarta instituţiei, care a căzut peste ea.

Angajata unui cămin de bătrâni din Botoșani, strivită de poarta centrului! În ce stare se află femeia
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    Vali Popovici    |    10 Iul 2023   •   13:52

Angajata unui azil de bătrâni din Botoșani a fost srivită de poarta instituției, care a căzut peste ea în timp ce încerca să o deschidă. Femeia a fost lovită grav la cap și are și un număr rupt.

Femeia a vrut să deschidă poarta ca să permită accesul în unitate a unui taximetru. În momentul în care a tras de poartă, aceasta sărit de pe șina de ghidaj, a căzut peste ea și, fiind vorba de o poartă de câteva sute de kilograme, doar norocul a făcut ca femeia să fie încă în viață.

Angajata centrului are mai multe traumatisme lovite, inclusiv la cap, la coaste, la umăr și a fost preluată de serviciu de urgențe, iar acum se află pe mâna medicilor, care spun că viața nu îi este pusă în pericol.

Citește și: Centru de bătrâni din Timișoara, închis de urgență, în urma controalelor cerute de premier! Nereguli grave găsite de inspectori

Reamintim că, în urmă cu câțiva ani, un accident similar a avut loc la un alt azil de bătrâni, undeva în zona Banatului. Atunci poarta a căzut peste un bătrân care vroia să plece în oraș, în permisie.

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close