×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Iată ce poți să faci cu cozonacul rămas după perioada Sărbătorilor. Cea mai inventivă idee

26 Dec 2018   •   23:17
Iată ce poți să faci cu cozonacul rămas după perioada Sărbătorilor. Cea mai inventivă idee 16

Sigur ai preparat mulţi cozonaci pentru sărbători, dar nu s-au consumat în totalitate. Nu te întrista pentru că nu trebuie să arunci toată munca ta! Ei bine, din resturile de cozonac rămase poţi prepara un tort absolut delicios.

Iată ingredientele necesare pentru un tort de cozonac cu ciocolată:

- 500 ml de apă

- un cozonac făcut în casă

- 3 linguriţe de zahăr

- 500 ml frişcă lichidă

- diferite arome (vanilie, rom, potrocale, de care preferi tu)

Pentru crema ganache de ciocolată ai nevoie de:

-  200 ml de frişcă lichidă


- 250 grame de ciocolată amăruie

- 50 grame de unt moale

Urmează aceşti paşi pentru a pregăti tortul delicios de cozonac:

1) Pune la încăşzit 500 de ml de apă cu o linguriţă ce esenţă de vanilie şi 3 linguri de zahăr. Vei amesteca până când se topeşte zahărul.

2) Pentru a lega blatul de cozonac trebuie să faci o cremă de ciocolată de tip ganache. Rupe în bucăţi ciocolata amăruie şi amestecă-le cu untul moale.

3) Pune frişca lichidă pe foc şi toarnă după peste ciocolată şi untul moale. Amestecă cu untel, după care lasă la rece pentru câteva ore.

4) Se bate frişca lichidă cu zahăr şi se lasă deoparte, în timp ce se taie cozonacul pe lung în felii egale. Apoi se însiropează blatul de cozonac cu o treime din sirop şi se pune un strat de ganache de ciocolată. Se pune blatul următor şi se procedează la fel. La final se ornează cu friscă şi cu ciocolată răzuită, informează bzi.ro.

credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati