Antena 3 CNN Actualitate Social Șantaj cu filmulețe pentru adulți la Facultatea de Medicină din Iași

Șantaj cu filmulețe pentru adulți la Facultatea de Medicină din Iași

Șantaj cu filmulețe pentru adulți la Facultatea de Medicină din Iași
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Noi 2019   •   11:12

O tânără a ajuns în fața magistraților, după ce a fost acuzată că și-a șantajat o colegă. Potrivit anchetatorilor, cele două, inculpata și partea vătămată, sunt studente la UMF Iași. Inculpata este acuzată că și-a șantajat colega, cerându-i bani pentru a nu da publicității un presupus filmuleț cu victima, în timp ce ar fi făcut activități de videochat.

Recent, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a Dianei B. Tânăra de 24 de ani este acuzată de șantaj și participație improprie la fals intelectual în formă continuată. La primul termen al dosarului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis amânarea procesului pentru data de 11 decembrie 2019. Diana B., studentă la UMF, a ajuns în fața judecătorilor ieșeni, în urma organizării unui flagrant.

Întreaga tărășenie a început pe data de 24 ianuarie 2014. Conform anchetatorilor, în ziua respectivă, o altă tânără, I.R., tot studentă la UMF „Gr.T. Popa”, din Iași, a mers la Secția II de Poliție, pentru a depune o plângere. Victima le-a spus anchetatorilor că a fost contactată pe rețeaua de socializare Facebook, dar și pe telefon, cu un număr ascuns, de o persoană care i-a cerut 1.000 de lei, pentru a nu da publicității un filmuleț cu activitatea de videochat a tinerei I.R, scrie BZI.

×
Subiecte în articol: filme pentru adulti videochat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close