Antena 3 CNN Actualitate Tânăr mort într-o mașină ruptă în două, după un accident în fața unui liceu din Năsăud

Tânăr mort într-o mașină ruptă în două, după un accident în fața unui liceu din Năsăud

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a murit, iar o femeie și un bărbat au ajuns de urgență la spital, după ce mașina în care se aflau s-a rupt în două într-un cumplit accident rutier produs în fața unui liceu din orașul Năsăud.

Tânăr mort într-o mașină ruptă în două, după un accident în fața unui liceu din Năsăud
Sursa foto: bistriteanul.ro
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2020   •   21:40

Totul s-a întâmplat, în această noapte, pe bulevardul Grănicerilor din Năsăud, în zona Colegiului Național "George Coșbuc", iar cauza accidentului pare a fi viteza excesivă.

După ce a acroșat un autoturism, mașina condusă de tânărul de 32 de ani a lovit, cel mai probabil, un stâlp și efectiv s-a rupt în două.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul a murit pe loc, iar o femeie și un bărbat au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Din nefericire, medicii și pompierii de la Descarcerare nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul șofer.

Accident în fața liceului "George Coșbuc" din Năsăud

"Polițiștii rutieri din Năsăud și cei ai Serviciului Rutier au intervenit, în această seară, ca urmare a producerii unui accident rutier în orașul Năsăud, pe bulevardul Grănicerilor.

Au fost implicate 2 autoturisme, iar în urma accidentului, din nefericire, unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 32 de ani, din Dumitra, a decedat și alte două persoane, un bărbat si o femeie, pasageri în același autorism au fost răniți și transportați la spital.

Celălalt autoturism implicat a fost condus de un tânăr de 19 ani, din Nepos, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pentru aproximativ o oră și jumătate, traficul a fost blocat în zona producerii accidentului, iar polițiștii au deviat circulația pe rute alternative.

Continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza exactă și împrejurările în care a avut loc evenimentul", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud.

×
Subiecte în articol: Năsăud accident
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close