Antena 3 CNN Actualitate Trafic de coșmar în București din cauza semafoarelor defecte. Pasaj inundat pe DN1A, în Mogoşoaia

Trafic de coșmar în București din cauza semafoarelor defecte. Pasaj inundat pe DN1A, în Mogoşoaia

Trafic de coșmar în București din cauza semafoarelor defecte. Pasaj inundat pe DN1A, în Mogoşoaia
26 Noi 2015   •   11:07
Traficul rutier în București se desfășoară cu dificultate la această oră, mai multe semafoare din Capitală fiind defecte în zona Piața Gorjului, Calea Vitan, bulevardul Energeticienilor, Drumul Taberei și Nicolae Grigorescu.

Acestea blochează, practic, traficul în Piaţa Gorjului, Drumul Taberei – strada 1 Mai, Calea Vitan – Bulevardul Energeticienilor, Piaţa Victoriei, Şoseaua Progresului – strada Dr. C. Istrate, Drumul Taberei – strada Sibiu ( Favorit), Bulevardul N. Grigorescu – Bulevardul Camil Ressu, Bulevardul Iuliu Maniu – Str. Vasile Milea, Şoseaua Berceni – Şoseaua Turnu Măgurele, Strada Niţu Vasile – Bulevardul Constantin Brâncoveanu şi Piaţa Naţiunile Unite ( Pod Operetă).

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Ilfov, traficul rutier este întrerupt pe DN1A, în Mogoşoaia, din cauza unui pasaj inundat. Este afectată şi circulaţia pe DN Centura Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere,
Laura Snae, a afirmat într- intervenție telefonică la Antena 3, că 125 de agenți de poliție coordonează traficul în București, la această oră.

Trafic dificil și în zona Cheia, unde ninge puternic, iar un tir a derapat

În condiţiile unui trafic aglomerat Poliţia Rutieră face şoferilor mai multe recomandări:
-să nu depaşească coloana de autovehicule oprite la semafor;
-să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfaşurarea normală a traficului rutier;
-să păstreze liber centrul intersecţiei; -să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public; -să nu treacă la culoarea roşie a semaforului electric;
-să nu claxoneze inutil;
-asiguraţi-vă o bună vizibilitate prin curăţarea parbrizului şi folosirea sistemului de dezaburire.

De asemenea, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric sau la semnalul poliţistului şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.


×
Subiecte în articol: circulatie rutiera
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close