Antena 3 CNN Actualitate Un cetăţean german a fost prins furând dintr-un supermarket din România

Un cetăţean german a fost prins furând dintr-un supermarket din România

Un cetăţean german a fost prins furând dintr-un supermarket din România
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Dec 2011   •   20:48

Orice pădure are uscăturile ei. Un neamţ a ieşit la "cumpărături" gratis într-un supermarket din România. Bărbatul de 65 de ani din Germania, care are drept de şedere şi în Spania, a fost prins în timp ce încerca să fure dulciuri dar şi lucruri mai scumpe, precum nişte produse electronice. L-au dat de gol imaginile de pe camerele de supraveghere.

Ca orice turist aflat pentru prima dată în România, cetăţeanul german nu s-a putut abţine să guste ţuica noastră. Şi-apoi, s-a apucat de rele...  A intrat în supermarket precum un client obişnuit. La prima vedere, un pensionar respectabil. Agenţii de pază au avut o surpriză când s-au uitat mai atent pe monitoarele camerelor de supraveghere. Individul îşi indesa în buzunare tot ce-i pica în mână.

Pe imagini se observă cum bărbatul se duce tacticos la raionul cu electrocasnice. Cu ajutorul unei foarfece a tăiat cablul de protecţie a unui aparat video. S-a răzgândit însă. Prada n-avea loc în buzunar, aşa că a abandonat-o. A trecut apoi la obiecte mai mici.

Pentru că tot era in vizită România, s-a gandit probabil să imortalizeze câteva peisaje. Şi-a-ndesat aşadar în buzunar o cameră foto. Agenţilor de la pază nu le-a venit să creadă când au văzut cat de încăpătoare era haina hoţului. Bărbatul nu recunoaşte în ruptul capului că a încercat sa fure şi spune că avea de gând să achite toate cumpărăturile.

Cetăţeanul german a fost prezentat Instanţei cu propunere de arestare prevenitvă. El risca să stea în România chiar mai mult decat intenţionase. Are toate şansele să ajungă turist străin într-o închisoare românească.

 
Get Adobe Flash player

×

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close