Antena 3 CNN Actualitate Un consilier local şi-a deschis restaurant de lux într-un fost WC public

Un consilier local şi-a deschis restaurant de lux într-un fost WC public

Un consilier local şi-a deschis restaurant de lux într-un fost WC public
Sursa foto: Foto: toiletsguide.eu
15 Aug 2011   •   12:22

Zicala "afacerile merg mână în mână cu politica" este confirmată din nou. O demonstrează consilierul local de la Sectorul 2, Silviu Măndescu, prim-vicepreşedinte al UNPR Sector 5, care controlează un restaurant de lux înfiinţat într-un fost WC public într-o zonă exclusivistă din centrul Capitalei. Mai mult politicianul nu şi-a menţionat afecerea  nici mcar în declaraţia de avere.

Afacerea a început prin 2006, când Silviu Măndescu a închiriat un teren în Parcul Grădina Icoanei, pe care a construit o toaletă publică. Tranzacţia s-a făcut prin intermediul firmei Nexus Prod SRL unde este unic acţionar soţia sa, Alina Măndescu.

Cu sprijinul colegilor din Consiliul Local Sector 2, Măndescu şi-a extins afacerea la o suprafaţă de aproximativ 180 de metri pătraţi pe care a construit o terasă-restaurant. Zona e una exclusivistă, în apropiere de Piaţa Romană.

 


Pentru terenul închiriat, consilierul Măndescu plăteşte o redevenţă anuală de 4,303 euro. O parte din consilierii locali au cerut ca acesta să plătească 5% din valoarea imobilului. Au renunţat după ce au auzit cine a propus suma:

Surse din cadrul Consiliului Local au confirmat pentru Antena 3 că Silviu Măndescu a participat la vot. Astfel, consilierul Măndescu a fost de acord ca omul de afaceri Măndescu să închirieze terenul din Parcul Grădina Icoanei.

Pe declaraţia de interese nu apare nici o referire la WC-ul restaurant.(imagini cu documentul). Consilierul local mai are însă şi alte afaceri pe care nu le-a declarat în documentul de avere.

×
Subiecte în articol: toaleta consilier local
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close