Antena 3 CNN Actualitate Un vameş român a fost otrăvit de cel mai de temut traficant de cocaină din Europa, după ce a aflat că este ofiţer sub acoperire

Un vameş român a fost otrăvit de cel mai de temut traficant de cocaină din Europa, după ce a aflat că este ofiţer sub acoperire

Un vameş român a fost otrăvit de cel mai de temut traficant de cocaină din Europa, după ce a aflat că este ofiţer sub acoperire
04 Feb 2014   •   20:52

Cel mai temut traficant de cocaină din Europa a ordonat moartea unui vameş din Constanţa. Adevărul a ieşit la iveală la trei ani, după ce cadavrul românului a fost găsit pe o plajă bulgărească.

Anchetatorii de la Sofia spun că vameşul ar fi murit în chinuri după ce i s-ar fi dat să bea otravă pentru şoareci.

Se pare că traficantul ar fi fost ultima persoană care a intrat în contact cu vameşul, pe 1 mai 2011.

Două zile mai târziu, românul a fost găsit mort în maşina care se afla pe plaja din golful Dîlboka, pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

Vameşul a sfârşit violent, dar nu au fost găsite semne de violenţă corporală. În schimb, în maşina lui a fost găsită o sticlă de suc cu un pai.

După ce au fost efectuate analize, rezultatele au arătat că se afla defapt otravă pentru şoareci.

Presa bulgară spune că vameşul îl ajuta pe Brando, traficantul care l-a omorât, să transporte cocaină pe Dunăre spre Centrul Europei.

În realitate, acesta era ofiţer sub acoperire, iar "regele cocainei" a decis să îl omoare după ce a aflat că strânge informaţii  despre reţeaua care are legături din Columbia până în Portul Constanţa.

×
Subiecte în articol: omorat Bulgaria
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close