Antena 3 CNN Actualitate Urmărire ca în filme în Timişoara. Un algerian a ajuns la închisoare de două ori în 24 de ore

Urmărire ca în filme în Timişoara. Un algerian a ajuns la închisoare de două ori în 24 de ore

Urmărire ca în filme în Timişoara. Un algerian a ajuns la închisoare de două ori în 24 de ore
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Iul 2011   •   19:25

Urmărire ca în filme, aseară, pe străzile din Timişoara. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă, ca să puna mâna pe un refugiat din Algeria care a tâlhărit un taximetrist. Culmea, înainte să se urce în taximetru, bărbatul tocmai fusese eliberat din arestul poliţiei. Acum omul s-a întors în celulă!

Sâmbătă bărbatul a fost încătuşat pentru că ar fi spart mai multe autoturisme. După o noapte petrecută în celulă a fost lăsat în libertate.

De la poliţie, suspectul a vrut să ajungă la mall. Deşi nu avea niciun ban, s-a urcat într-un taxi! Când a ajuns la destinaţie, în loc să plătească, a deschis torpedoul, a furat 80 de lei şi a fugit. Taximetristul prădat, a sesizat imediat poliţia.

După câteva minute acelaşi taximetrist l-a văzut pe refugiatul algerian în compania unor prostituate. A sunat din nou la poliţie, iar oamenii legii l-au surprins pe suspect în timp ce negocia cu fetele.

Au încercat să-l imobilizeze, dar bărbatul a reuşit să fugă.

Bărbatul de origine algeriană a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Pentru faptele comise acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

 

×
Subiecte în articol: Timisoara furt urmarire
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close