Antena 3 CNN Actualitate Urmărire cu focuri de armă pe DN1. Hoţi de apartamente, prinşi în Braşov. Imagini din timpul arestării

Urmărire cu focuri de armă pe DN1. Hoţi de apartamente, prinşi în Braşov. Imagini din timpul arestării

Urmărire cu focuri de armă pe DN1. Hoţi de apartamente, prinşi în Braşov. Imagini din timpul arestării
Sursa foto: Foto: Serban Adrian, utilizator www.antena3.ro
03 Apr 2012   •   07:41

Doar gloanţele au reuşit să-i oprească pe trei hoţi de apartamente care încercau să scape de poliţie. Spărgătorii, clienţi mai vechi ai agenţilor din Bucureşti, tocmai dăduseră o lovitură în Ploieşti şi se îndreptau spre următoarea ţintă. O locuinţă din Braşov. După o urmărire demnă de filmele de acţiune, poliţiştii au reuşit să-i oprească pe cei trei la intrarea în oraş.

Niciun sistem de alarmă nu era de netrecut şi nicio încuietoare nu era imposibil de spart pentru cei trei hoţi. De obicei, furau din apartamente, doar după ce studiau bine terenul şi erau convinşi că lovitura merită.

Şi-au câştigat notorietatea în rândul poliţiştilor prin spargerile pe care le-au dat în Capitală. Nu s-au limitat însă la apartamentele din Bucureşti şi şi-au extins jafurile şi în alte oraşe.



Cei trei au pornit spre oraşul de sub Tâmpa cu o maşină în care încărcaseră prada şi cu o dubă. Spărgătorii nu au bănuit o clipă că fiecare mişcare le este supravegheată.

Un echipaj al Poliţiei Bucureşti îi fila dinainte să spargă locuinţa din Ploieşti. În momentul în care şi-au dat seama că sunt urmăriţi, au încercat să scape.

Cei trei spărgători au fost reţinuţi, iar astăzi ar putea fi arestaţi preventiv.

Imaginile au fost trimise de utilizatorul www.antena3.ro Şerban Adrian, pe adresa de e-mail a site-ului.

Dacă surprindeţi imagini interesante care pot deveni o ştire, nu ezitaţi să le trimite la adresa de e-mail [email protected] sau să le încărcaţi pe www.videonews.ro.




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close