Antena 3 CNN Actualitate Urmărire ca în filme în judeţul Ilfov! Un şofer drogat a intrat cu maşina în gardul unei case din Pantelimon

Urmărire ca în filme în judeţul Ilfov! Un şofer drogat a intrat cu maşina în gardul unei case din Pantelimon

Un șofer a fost urmărit de polițiștii din Ilfov în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Acesta a intrat în gardul unei case din Pantelimon. Polițiștii au stabilit că șoferul consumase droguri și avea permisul suspendat.

Urmărire ca în filme în judeţul Ilfov! Un şofer drogat a intrat cu maşina în gardul unei case din Pantelimon
Sursa foto: Captură video Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Aug 2022   •   09:53

Potrivit IPJ Ilfov, polițiști rutieri din Pantelimon au făcut în noaptea de vineri spre sâmbătă semnal regulamentar de oprire unei mașini, însă șoferul acesteia nu a oprit.

În timp ce era urmărit, acesta a intrat în gardul unui imobil din localitate, după care bărbatul de la volan a coborât din mașină și a fugit, fiind interceptat de polițiști la scurt timp.

În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul avea permisul reținut.

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat o valoare pozitivă la consumul a două substanțe psihoactive.

Bărbatul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și respectiv conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: urmarire Ilfov sofer drogat Pantelimon
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close